BCN Ethical Fashion Fest

BCN Ethical Fahion Fest és una iniciativa de l’associació Moda Sostenible Barcelona, que es va celebrar per primera vegada el novembre del 2014, amb un gran èxit de públic i participants. El seu objectiu és sensibilitzar la societat sobre els avantatges de la moda sostenible així com potenciar i estimular la seva creació, producció, venda i ús.

El festival compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de múltiples organitzacions que donen suport a la moda sostenible. En les conferències programades intervindran professionals de primer nivell i es tractaran temes com l’impacte mediambiental i social de la producció tèxtil o el futur de la moda.

Una de les activitats del BEFF és la taula rodona Com portar la sostenibilitat a les escoles de moda, moderada per Sílvia Ventosa, conservadora de la col·lecció de tèxtil i moda del Museu del Disseny, que es realitzarà el dissabte 11 de novembre a les 10 h, amb la participació de Tonuca Belloch d’EASD, Antoni Mañach d’ESDI, Elena Salcedo d’IED i Franco Casado de BAU.

PROGRAMA

Data: 9, 10 i 11 de novembre

Lloc: Museu del Disseny de Barcelona

Preus: Activitat gratuïta

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *