INICI DE L’ACCIÓ FORMATIVA EN PRODUCCIÓ DE PROTOTIPS D’ARTICLES DE MODA, EN PLANA I GÈNERE DE PUNT

En el decurs del 2018 l’Ajuntament d’Igualada està portant a terme un projecte en suport del sector tèxtil (conjuntament amb l’ajuntament de Manresa, Terrassa i Promoció Econòmica de Sabadell), sota el nom “ACTE III: TEIXINT IDEES I XARXES”. És en el marc d’aquest projecte que, el passat dilluns va iniciar l’activitat de l’acció formativa en “Tècnic/a en producció de prototips d’articles de moda, en plana i gènere de punt”.

En el curs hi participen un grup de 12 persones aturades, procedents de la comarca, i amb experiència i /o coneixements en la confecció.

Amb una durada de 170 hores de formació teòrica- practica també preveu 80 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector de la comarca.

L’objectiu és el de dotar a les persones participants dels coneixements necessaris per a la confecció de productes de moda tant en plana com gènere de punt; on, entre d’altres, aprendran i perfeccionaran l’ús de totes les màquines que hi intervenen en un procés de confecció; com és el cas de la ramallosa, l’overloc, etç

És en aquest sentit que es promou, la professionalització i millora de la ocupabilitat d’aquestes persones en el sector tèxtil com proporcionar a les empreses del nostre territori perfils més qualificats i polivalents a fi de promoure la seva competitivitat.

Aquest projecte és subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació- SOC, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals, sent aquesta la 7ª edició en la que es treballa en accions de suport al sector tèxtil en els municipis de Terrassa, Manresa, Sabadell i Igualada.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *