INTERTEX visita MODTISSIMO

El dia 22 de febrer, MODACC va estar present a la fira MODTISSIMO a Oporto, per dur a terme un taller transnacional, una de les activitats del projecte INTERTEX juntament amb els altres socis de projecte COINTEGA (Galícia) i ATP (Portugal).  En aquesta ocasió els socis portuguesos, catalans i gallecs van estar acompanyats per empreses de cadascun d’aquests territoris.

El dia 22 de febrer, MODACC va estar present a la fira MODTISSIMO a Oporto, per dur a terme un taller transnacional, una de les activitats del projecte INTERTEX juntament amb els altres socis de projecte COINTEGA (Galícia) i ATP (Portugal).  En aquesta ocasió els socis portuguesos, catalans i gallecs van estar acompanyats per empreses de cadascun d’aquests territoris. Durant tot el dia, a part de poder visitar la fira, les empreses van compartir espais de treball al voltant de la internacionalització i en els quals se’ls va informar dels avenços del projecte INTERTEX, de les properes actuacions i de com poder accedir a participar d’elles.

En els propers mesos començarà la posta en marxa de les eines pilot en matèria d’internacionalització que el projecte INTERTEX posa a disposició de les pimes tèxtils que tenen necessitat de millorar el seu grau d’internacionalització. Així, al mes de maig, INTERTEX tindrà presència en un estand conjunt a la fira Interior Lifestyle, a Tokio, on ja està previst que hi ha assisteixin 10 empreses en representació de Catalunya, València i França.

Les altres activitats d’INTERTEX que s’obren a la participació de les empreses són: missions a Miami i Alemanya, Grups d’internacionalització conjunta, plataformes empresarials als Estats Units, a la Xina i al Nord d’Europa i fires virtuals.

INTERTEX busca impulsar la internacionalització conjunta de les pimes del sector dinamitzant l’oferta i la demanda entre els territoris, activant iniciatives de cooperació comercial i creant noves cadenes de valor transnacionals. És in projecte finançat per FEDER dins del programa INTERREG-SUDOE.

INTERTEX està liderat per l’Ajuntament d’Igualada en cooperació amb MODACC, ACCIÓ, ATEVAL (València), COINTEGA (Galícia), ATP (nord de Portugal) i UITSUD (Midi-Pyrenées-França).

Per a més informació: www.intertex-sudoe.eu 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *