Jornada “Indústria Tèxtil i Sostenibilitat”

L’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa organitza, el proper dia 22 de juny al matí, la jornada “Indústria Tèxtil i Sostenibilitat“.

Quan parlem de sostenibilitat al sector tèxtil, acostumem a associar-ho únicament a la dimensió ambiental, obviant la social i l’econòmica.

De fet, la majoria de casos d’èxit relacionats amb la sostenibilitat al sector tèxtil, són, exclusivament, magnífiques solucions ambientals.

A l’Institut d’Investigació Tèxtil i de Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) estan convençuts de que el nostre sector hauria d’abordar la sostenibilitat des d’una perspectiva integradora en totes les seves dimensions.

Per aquest motiu han organitzat per al proper dia 22 de juny a Terrassa la Jornada “Indústria tèxtil i sostenibilitat”

La Jornada s’adreça molt especialment a empresaris, tècnics, investigadors, dissenyadors i estudiants del sector industrial tèxtil i de la moda a Espanya.

La seva intenció és crear un nou espai de trobada on puguem analitzar, debatre i proposar solucions als reptes que ens presenta el sector tèxtil, des d’una perspectiva sostenibilista integral i amb una periodicitat regular.

Consulta el programa.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *