Notícies

Nou cicle de jornades 'La innovació al dia'

El Gremi de Fabricants de Sabadell, l’Agrupació d’Empreses Innovadores Tèxtils, el Centre Tecnològic Leitat i el Centre d’Innovació Tecnològica CTF de la UPC uneixen esforços per oferir una programació conjunta sobre innovació.

Nou cicle de jornades 'La innovació al dia'

Aquest nou grup d’activitats neix de la unió dels seminaris ‘Dilluns Innova’, organitzat pel 
Gremi de Fabricants de Sabadell, i les ‘Tardes d’Innovació’, programades des de l’Agrupació d’Empreses Innovadores Tèxtils, el Centre Tecnològic Leitat i el Centre d’Innovació Tecnològica CTF de la UPC.

El cicle 2012, amb un total de 5 jornades programades, que se celebraran alternativament a Terrassa i Sabadell, pretén oferir una visió de l’estat de l’art i de les tendències de la tecnologia i els mercats de la indústria tèxtil, alhora que té com a objectiu oferir respostes concretes a la necessitat d’incorporar la innovació als diferents departaments de l’empresa, des del disseny de productes a la gestió del coneixement o la introducció de les TIC.

El proper dilluns 7 de maig tindrà lloc la primera jornada del nou cicle 'La innovació al dia' amb el títol: Innovació en gestió: Eines de baix cost per a la gestió de la innovació. L'acte tindrà lloc a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, de 18.30 a 20.45 h i comptarà amb la participació de Joaquín Poley, Project Manager de Kim BCN i d’una empresa que exposarà el seu propi cas.

Al 18 de juny es celebrarà la jornada 'Noves aplicacions tècniques dels materials tèxtils'; al 19 de juliol, tindrà lloc l'acte 'Els materials compostos (Composites)'; 'El tèxtil i l’esport' és la jornada prevista l’1 d’octubre i, finalment, 'Protecció personal amb materials tèxtils' posarà punt i final al cicle el 15 de novembre.

Acte

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

SOC | Servei d'Ocupació de Catalunya Generalitat de Catalunya Ministerio de Empleo y Seguridad Social