080 Barcelona Fashion

Esdeveniment finalitzat.

La propera edició del certamen de moda, que tindrà lloc del 14 al 17 de setembre, aprofitarà el format digital per projectar la moda a tots els públics i obrir el certamen a noves audiències a nivell internacional.

L’escenari d’aquesta edició tornarà a ser el Recinte Modernista de Sant Pau, des d’on els 21 dissenyadors i marques de moda presents en aquesta edició mostraran les seves propostes, en fashion show films enregistrats al diferents escenaris exteriors i interiors, com els Convents, els Túnels o els jardins del recinte.

El públic podrà seguir l’emissió de tots els continguts a través del 080 TV, des de https://080barcelonafashion.cat/, que esdevindrà un frontrow virtual de d’on gaudir de l’emissió de continguts, produïts i en directe.

Un calendari d’emissió en directe que inclourà l’estrena en primícia dels fashion show films, els Designers DNA, a més d’un programa de continguts sobre el món de la moda dins “Other Voices” amb Fashion Talks, Business Talks i Tech Talks amb la participació de personalitats del món de la moda de nivell internacional, i experts de primer nivell. Així mateix, en “Behind the scenes” es donaran a conèixer continguts inèdits en altres edicions com el càsting, el backstage o making-of.

MÉS INFORMACIÓ

Comparteix:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Detalls

Organitzador: 080 BARCELONA FASHION

Comença: 2020-09-14

Acaba: 2020-09-17