080 Barcelona Fashion comptarà amb vint-i-tres dissenyadors i marques

Vint-i-tres dissenyadores, dissenyadors i marques de moda presentaran les noves col·leccions durant la propera edició de 080 Barcelona Fashion, que se celebrarà del 24 al 27 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau, a Barcelona.
El cartell inclou les firmes All That She Loves, Amlul, Bielo_Oscarleon, Carlota Barrera, Cherry Massia, Com la Truita al Trucho, Custo Barcelona, ​​Dominnic, Eñaut, Escorpí, Guillermina Baeza, Habey Club, Lebor Gabala, Lemãchet, Lola Casademunt by Maite , Nathalie Chandler, Outsiders Division, Paolo Leduc, Simorra, Syndical Chamber, The Artelier, The Label Edition.

Segona edició de 080 Reborn
En aquesta propera edició torna 080 Reborn, la col·lecció de moda sostenible que impulsa la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Si el primer 080 Reborn va consistir en una col·lecció creada amb roba 100% recuperada de botigues de segona mà i plantes de classificació de residus, aquesta segona edició es reinventa en continguts i formes d’expressió.

El 080 Reborn vol difondre en aquesta ocasió un missatge a favor de la reutilització i, sota el leitmotiv de minimitzar els recursos que consumim i reduir els residus tèxtils, aquesta nova edició permetrà connectar amb nosaltres mateixos i seguir pel camí cap a un món sostenible.

Notícia completa a Noticiero Textil

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.