Sessió “Com afecta la sostenibilitat a les pimes i micropimes del sector tèxtil: 3 eines per aconseguir millorar-la”

La sostenibilitat s’ha convertit en un tema de gran importància en tots els sectors de l’economia. També en el sector tèxtil, que està adoptant pràctiques i estratègies per reduir l’impacte mediambiental i social.

Per això, la plataforma Cooperatèxtil, que connecta oferta i demanda en tota la cadena de valor del tèxtil, apostant per la producció de proximitat i la sostenibilitat, proposa una sessió enfocada a explicar la importància de la sostenibilitat a les pimes i microempreses del sector tèxtil i presentar les noves funcionalitats de la pròpia plataforma.

Tindrà lloc el proper 27 de setembre, a partir de les 13h, a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell, al c/ Sant Quirze, 30.

Hi haurà una presentació de la plataforma Cooperatèxtil, a càrrec d’Emma Feriche, cap de projectes estratègics de dinamització i competitivitat del Tecnocampus Mataró-Maresme. Tot seguit, Ester Xicota, experta en sostenibilitat i consultora d’empreses tèxtils i de moda, desenvoluparà la conferència “Com afecta la sostenibilitat a les pimes i micropimes: 3 eines per aconseguir millorar-la”, i Josep Moré, empresari tèxtil expert en sostenibilitat en empreses tèxtils, conduirà un networking de mitja hora. La jornada acabarà amb un dinar ofert pel Gremi de Fabricants de Sabadell.

Més informació i inscripcions AQUÍ.

Cooperatèxtil, plataforma de serveis per a la producció tèxtil

Sabadell, juntament amb els Ajuntaments de Mataró, Terrassa, Manresa, Igualada i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, forma part de Cooperatèxtil, la plataforma que connecta oferta i demanda de producció tèxtil i que és de gran ajuda a l’hora de trobar proveïdors.

Més informació a www.cooperatextil.com.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.