Ampliat el termini per inscriure’s al programa formatiu “Creació d’empreses creatives”

Les persones emprenedores interessades en posar en marxa el seu propi negoci en el sector del disseny, creació i tèxtil-moda (DCM), tenen fins al proper 24 de juliol per inscriure’s al programa formatiu “Creació d’empreses creatives”, que impulsen les entitats que integren la iniciativa Tex4Future i està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu.

L’objectiu d’aquest curs és que els alumnes adquireixin les eines bàsiques per elaborar un projecte d’emprenedoria i definir una estratègia de negoci, i coneguin les peculiaritats de la creació d’empreses en el sector DCM.

L’acció formativa té una durada de 80 hores, distribuïdes en 20 sessions grupals de 4 hores cadascuna, i tindrà lloc del 10 de setembre al 26 de novembre en horari de tarda (de 16h a 20h).

A més de les classes, tots els participants tindran suport per a l’elaboració del pla d’empresa i per a la presentació del projecte.

Per inscriure’s cal omplir el formulari de sol·licitud i es poden resoldre tots els dubtes enviant un correu electrònic a cs@daleph.com.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.