Barcelona, seu de l’ITMA 2011, la fira internacional de la maquinària tèxtil

Intercanviar impressions sobre les oportunitats de negoci i projecció de la propera edició de la fira internacional ITMA de maquinària tèxtil, que se celebrarà del 22 al 29 de setembre a Barcelona, i abordar els reptes de futur del sector. Amb aquests objectius el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el Conseller d’Empresa i Ocupació, Xavier Mena, van rebre el passat 26 de juliol una delegació del sector tèxtil català i espanyol.

Els representants del tèxtil van donar a conèixer a Mas l’evolució econòmica de les empreses del sector, que gràcies a un intens treball d’innovació i internacionalització comencen a veure clar el seu futur.  També van aconseguir el compromís del conseller Mena d’abordar conjuntament alguns dels principals reptes del tèxtil com el finançament de les empreses, els costos energètics o la innovació i la internacionalització.

En aquesta trobada, Mas també es va comprometre a donar suport a les organitzacions empresarials del tèxtil per aconseguir que Barcelona torni a ser la seu de la fira més important de maquinària tèxtil el 2019. Després de Barcelona, el proper mes de setembre, la propera edició de l”ITMA, que se celebra cada quatre anys, tindrà lloc a Milà el 2015.

L’edició 2011 de l’International Exhibition of Textile and Textile Machinery, que ocuparà durant 8 dies el recinte firal Gran Via de Fira Barcelona i inclourà actes paral·lels com la conferència World Textile Summit, espera la visita de 10.000 professionals i 1.400 empreses de 40 països.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.