CooperaTèxtil 4.0, l’espai a Mataró per persones i empreses del sector tèxtil

CooperaTèxtil 4.0 és l’espai de referència i trobada de les persones, empreses i organitzacions de la cadena de valor del tèxtil-moda per a la seva transformació digital i la seva maduresa tecnològica, en una aposta clara per la construcció d’un model econòmic de creixement sostenible, competitiu i adaptat a les necessitats de present i futur.

El projecte

CooperaTèxtil 4.0 és l’aterratge del programa Treball, Talent i Tecnologia (TTT) de la Diputació de Barcelona al territori Mataró-Maresme en l’àmbit de la cadena de valor del tèxtil moda. Aquest és un projecte coordinat des de l’Ajuntament de Mataró, que es desenvolupa a través del treball conjunt dels actors territorials representatius del tèxtil-moda, amb la realització d’actuacions coparticipades alineades estratègicament per tots.

El projecte CooperaTèxtil 4.0 promou el treball digne i la millora del talent en l’àmbit del tèxtil-moda a través de la recerca de solucions tecnològiques i plantejaments innovadors que ajudin a la transformació digital de les empreses i a la capacitació tecnològica de les persones, en el marc d’un creixement econòmic territorial sostenible.

Professionals

Les empreses del Tèxtil-Moda necessiten perfils professionals que tinguin unes competències digitals adequades i que sàpiguen treballar en processos i ambients de producció tecnificats. Formar-se en l’àmbit tècnic i digital millora les possibilitats de trobar feina i ajuda a generar unes condicions laborals dignes i de més qualitat.

Des de CooperaTèxtil 4.0. s’ofereix ajuda en el procés de formació digital i tecnològica i de creixement professional per seguir consolidant i millorant el projecte laboral i vital, amb formació tècnica professional, diagnosi i millora de competències digitals, orientació laboral i una borsa de treball específica de tèxtil-moda 4.0.

Empreses

Tecnificar i digitalitzar són dos processos que ajuden a les empreses a actualitzar el seus desenvolupament empresarial i a modernitzar els seus productes, per adequar-se a les noves formes de consum de la societat, per tal de contribuir a la sostenibilitat mediambiental i per tal d’esdevenir competitius en l’actual sistema de mercat globalitzat, generant llocs de treball de qualitat.

Des de CooperaTèxtil 4.0. també s’acompanya en el procés de transformació i innovació digital i tecnològica, per seguir consolidant el propi espai al mercat mitjançant consultories sobre maduresa digital, assessorament especialitzat, informació sobre recursos tecnològics i solucions digitals, formació tècnica i digital i captació de talent i cerca de professionals.

Més informació a www.cooperatextil.com.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.