Cristina Soriano participant de Futurmod, al REBELPIN 2018 de la Berlin Fashion Week

Cristina Soriano, dissenyadora de moda resident en l’espai d’incubació del Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, està participant al concurs REBELPIN 2018 de la Berlin Fashion Week. Ja ha superat la fase de selecció i un jurat haurà de decidir el/la guanyador/a d’entre els deu finalistes. També hi ha un premi del públic, al qual es pot participar votant en aquesta pàgina abans del 19 de juny.

El REBELPIN – Fashion awards by ACTE és un concurs de moda per a dissenyadors/es europeus/es en el qual s’ofereix als joves emprenedors creatius i estudiants l’oportunitat de competir entre ells presentant tres dissenys que mostrin el seu talent en aquest concurs de moda i tèxtil internacional. El tema del concurs és ‘Light in the night’ (‘Llum en la nit’).

Amb la marca Cristina Arrasa, Soriano presenta uns vestits de nit i còctel fets “amb ànima i gust per les coses ben fetes.” Els seus treballs aposten per la moda sostenible i el respecte pel medi ambient. Són fets a mà i de producció local i s’inspiren en la seva passió per viatjar.

El concurs està organitzat per ACTE (European Textile Collectivities Association), una organització que té com a missió promoure i projectar cap al futur la indústria europea del tèxtil i de la moda mitjançant la cooperació dels agents que en formen part, dels quals recull la innovació i el coneixement que generen i en connecta idees i experiències. La finalitat és estimular la col·laboració entre persones i empreses emprenedores per a la seva millora. En formen part 30 municipis i territoris europeus, els quals representen una població de més de 2.000.000 d’habitants. La xarxa també inclou institucions relacionades amb els sector.

FES EL TEU VOT!

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.