Dos emprenedors de Futurmod finalistes de la 4ª edició del 080 Investor Day

Seed&Click i la 080 Barcelona Fashion presenten la quarta edició del 080 Investor Day.

Amb la voluntat de fomentar la vessant de negoci del 080 Barcelona Fashion i generar sinèrgies entre startups de moda i inversors, l’organització promou la 4ª edició del 080 Investor Day en col·laboració amb Seed&Click, companyia que fomenta la innovació, l’emprenedoria i el finançament privat.

En aquesta nova edició, el 080 Investor Day té la intenció de seguir promovent les sinergies entre tots els participants i proporcionar un espai de networking efectiu entre les start-ups de moda i els inversors de renom internacional, en el seu fòrum d’inversió. A més, l’organització segueix apostant per donar visibilitat a talents emergents de Catalunya que han creat les seves pròpies marques de moda, i volen connectar amb potencials inversors i empreses de moda ja consolidades.

El 080 Investor Day tindrà lloc el 26 de juny, a les 16 h, al Recinte Modernista de Sant Pau, amb ponents internacionals i el destacat Fòrum Internacional d’Inversions centrat en start-ups de moda i marques emergents.

Aquest juny el 080 Investor Day torna a presentar dues categories: Startups i Raising Brands, per a dissenyadors i marques de moda emergents.

Dos emprenedors de Futurmod finalistes

En els finalistes de la categoria de startups tecnològiques aplicades al sector de la moda, trobem a una marca participant de Futurmod: Pislow. Una web dedicada al lloguer de roba, complements d’un catàleg de diferents marques de moda. Per altra banda, en la categoria Raising Brands, Nuria Serra s’imposa com a finalista amb el projecte de moda femenina amb peces atemporals i comfortables per a la dona.

Tots els projectes finalistes es van fundar el 2017 i, en la categoria de Startups, representen diferents models de negoci: des de plataformes d’e-commerce a nous models de fabricació tèxtil, i cerquen de mitjana uns 600.000 euros de capital. Pel que fa a la categoria Raising Brands, es tracta de firmes de moda sostenible que fomenten la proximitat i cerquen de mitjana uns 392.000 euros.

L’esdeveniment 080 Investor Day, es desenvoluparà en anglès per facilitar la participació i la comprensió del públic internacional, per ser, així, coherents amb el propòsit de posicionar Barcelona com un node innovador i emprenedor, també en el sector de la moda.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.