El calçat espanyol, protagonista a la fira Pure London 2011

Durant tres dies Londres s’ha convertit en una de les capitals de la moda europea amb la fira Pure London. Poc més de la meitat de 19 empreses amb presència als recintes firals Olympia i Earls Courts 2 de la capital britànica són de la Comunitat Valenciana, i la resta provenen de Catalunya, les Illes Balears, Castella-La Manxa, la Rioja, Múrcia i Andalusia. A banda de la participació de centenars de marques britàniques i internacionals, Pure London també inclou passarel·les, presentacions de tendències de la mà d’experts i espectacles diaris.

Durant els primers cinc mesos de 2011, el valor de les exportacions de calçat al Regne Unit ha augmentat un 16%, segons dades de la Federació d’Indústries de Calçat Espanyol (FICE). Actualment Espanya és ja el segon país del món subministrador de calçat d’alta qualitat. El 80% de les ventes a l’exterior del calçat espanyol es concentren en països de la Unió Europea.

La presència del calçat com un accessori imprescindible en les fires de moda s’explica per la tendència creixent de les botigues de roba d’alta gamma d’oferir conjunts que inclouen el calçat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.