El clúster europeu de materials tèxtils avançats, EU-TEXTILE2030, viatja a Colòmbia

EU-TEXTILE2030, el clúster europeu de materials tèxtils avançats, està organitzant la seva primera missió empresarial a Colòmbia, del 23 al 27 de juliol de 2018. La missió es desenvoluparà en paral·lel a la participació en Colombiamoda 2018 + Textiles2 a Medellín del 24 al 26 de juliol, on el consorci disposarà d’un estand per mostrar els materials tèxtils innovadors i avançats proporcionats pels membres de
als 7 clústers que el componen.

Colombiamoda + Textiles2 és una de les fires més grans de la indústria tèxtil a Amèrica Llatina, amb més de 21,500 participants de 56 països. Diversos esdeveniments es duen a terme paral·lelament a la fira com el Pavelló del Coneixement, unes conferències temàtiques en les que els temes principals d’aquesta edició són l’economia circular i la digitalització. El centre de conferències té una capacitat de 1.600 persones i es
transmet en directe a tot Amèrica Llatina.

AEI Tèxtils, el clúster català de tèxtils tècnics, que lidera la missió empresarial a Colòmbia, i UP-TEX, el clúster de tèxtils tècnics del nord de França, impartiran conferències al Pavelló del Coneixement centrades en la sostenibilitat i la economia circular en la indústria tèxtil on es destacaran diversos projectes europeus relacionats amb la temàtica.

La missió empresarial té com a objectiu explorar el mercat colombià amb enfocament en les aplicacions finals dels materials tèxtils avançats, obrir noves oportunitats de negocis per a les PIMES europees i construir aliances estratègiques amb els principals stakeholders colombians en els sectors tèxtil i en els seus aplicacions finals.

Els membres d’EU-TEXTILE2030 també es reuniran amb una àmplia representació de stakeholders del sector tèxtil colombià, inclosos clústers, associacions empresarials, centres d’investigació i iniciatives governamentals relacionades.

Durant la missió, la representació del consorci EU-TEXTILE2030 (formada tant per el personal dels clústers membres com per algunes de les seves pimes associades) participarà i visitarà instal·lacions clau de recerca i diverses empreses líders de Colòmbia.

L’estand d’EU-TEXTILE2030 en Colombiamoda 2018 + Textiles2 proporcionarà una alta visibilitat de tots els clústers del consorci i dels seus membres en el mercat colombià.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.