El Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme convoca la primera edició dels Premis Nacionals de la Moda

Aquests guardons es convocaran anualment i, en aquesta primera edició, es lliuraran un total de sis premis dins de cinc categories:

  • Premi Nacional a la PIME de la Indústria del Sector de la Moda.
  • Premi Nacional a la gran empresa de la Indústria del Sector de la Moda.
  • Premi Nacional a l’Emprenedoria de la Indústria del Sector de la Moda.
  • Premi Nacional al Dissenyador de Moda, en dues modalitats: Premi Nacional a la Trajectòria i Premi   Nacional al Nou Valor.
  • Premi Nacional als Professionals de la Comunicació, l’Acadèmia i la Cultura que destaquin per la seva tasca a favor de la Moda d’Espanya.

 

Els candidats a qualsevol d’aquestes modalitats han de ser proposats per representants de la Taula de la Moda Espanyola, per organismes públics o privats, centres d’ensenyament, centres tecnològics, cambres de comerç, Indústria i Navegació; fundacions, associacions, federacions o entitats sense ànim de lucre, tots ells relacionats amb el sector de la moda.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 15 de gener de 2014.

El jurat, format per professionals de reconegut prestigi dins d’aquest àmbit, valorarà la creativitat de les candidatures, la seva adaptació al mercat, capacitat d’innovació, internacionalització, així com la seva contribució al desenvolupament econòmic de la indústria de la moda a Espanya i a la generació d’ocupació.

Documentació i annexos en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.