El Rec.0. Un món creatiu III acull la presentació de set projectes innovadors

El passat 11 de novembre, el Museu de la Pell d’Igualada va acollir la tercera edició del Rec.0. Un món creatiu powered by Pechakucha, un esdeveniment que va servir per presentar set projectes empresarials innovadors de diversos sectors i àmbits, emmarcat dins del Rec.14 que es va celebrar entre el 9 i el 12 d’aquest mateix mes.

Durant l’acte es van presentar projectes que anaven des d’una vinateria fins a noves fibres tèxtils, passant per l’arquitectura o el màrqueting digital, entre d’altres

A més, es va fer una taula rodona amb la dissenyadora gràfica i il·lustradora Núria Toll i el dissenyador de moda Xavi Grados, que hi van ser com a representants del món creatiu igualadí. Tots dos van compartir experiències i idees sobre el procés que cal seguir per tirar les pròpies idees endavant.

Un format àgil i concís

La presentació dels projectes es va fer seguint el format pechakucha, és a dir, fent una explicació senzilla –fins i tot informal– de les idees més importants amb l’ajuda de vint diapositives que es mostren durant vint segons cadascuna.

D’aquesta manera s’aconsegueix una presentació molt dinàmica, de menys de cinc minuts de durada i en la que cal que l’orador sigui molt concís a l’hora d’explicar el què i el com.

El Rec.0. Un món creatiu va ser organitzat dins del projecte innovador ACTE III “Teixint idees i xarxes”, que està liderat per l’Ajuntament d’Igualada i en el que també hi participen els ajuntaments de Manresa i Terrassa, Promoció Econòmica de Sabadell i la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.