El showroom 080 Barcelona Fashion Connect incorpora moda de bany

El 27 d’abril se celebrarà una nova edició del 080 Barcelona Fashion Connect, el showroom organitzat pel Clúster Català de la Moda (Modacc) amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. La trobada comercial virtual s’emmarca dins les activitats prèvies a la 080 Barcelona Fashion i mantindrà el format de xou televisiu de la darrera edició. Aquesta vegada, però, millorarà l’espai en 3D amb elements personalitzats en funció de la marca expositora i, la novetat més destacada, és que s’incorpora la categoria de roba de bany a les habituals de roba exterior i complements.

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect és el primer acte que se celebra en el marc de la 31a edició de la 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 2 al 5 de maig al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona. Una vintena de marques catalanes de moda i complements ja han confirmat la seva participació a l’esdeveniment. Totes elles presentaran davant de clients de tot el món les seves col·leccions per a la temporada que ve. Al llarg de la jornada, podran explicar en línia els seus trets distintius i presentar les col·leccions durant 15 minuts, podent també fer trobades bilaterals amb els compradors inscrits. Aquests inclouen agents, distribuïdors, representants de plataformes d’e-commerce i altres perfils professionals amb alta capacitat de compra internacional.

Per completar lʼesdeveniment virtual, del 27 dʼabril al 27 de maig les marques podran incorporar documents i vídeos dʼinterès per als agents a través de la plataforma on se celebrarà lʼesdeveniment. D’aquesta manera es facilita l’accés a la informació a les persones compradores amb diferències horàries respecte a Europa amb l’objectiu de promoure la interacció entre persones compradores de diferents països. En aquest sentit i amb l’objectiu de facilitar l’accés a nous mercats, aquest any s’ha col·laborat amb les oficines externes de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ) a Mèxic i Dinamarca.

El director de Modacc, David García, destaca que “la 080 Barcelona Fashion Connect s’ha consolidat com l’instrument digital de promoció internacional més important de l’Estat: cada edició aconseguim la participació d’un 50% de marques noves i el registre de més de 140 agents i distribuïdors de tot el món. Les dades ens demostren que les eines digitals són instruments de promoció comercial que han vingut per quedar-s’hi, més enllà de la pandèmia”.

El Clúster Català de la Moda (Modacc) és una organització sense ànim de lucre que integra gairebé 150 empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant del negoci de la moda a Catalunya; representa 6.000 treballadors i 2.000 milions d’euros de facturació agregada. Modacc ofereix diverses eines de suport al desenvolupament competitiu de les empreses de l’ecosistema Moda de Catalunya als àmbits de la innovació, la internacionalització o el desenvolupament de l’economia circular, i realitza nombroses activitats de networking per estimular el negoci entre les empreses associades.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.