ES PREPARA LA 58a EDICIÓ DEL CONGRÉS DE FIBRES DE DORNBIRN

La 58a edició del congrés de fibres de Dornbirn tindrà lloc del 11 al 13 de setembre

Més de 100 ponents internacionals procedents del món industrial, acadèmic i de la investigació, presentaran les últimes innovacions en fibres i tèxtils durant la 58a edició del congrés de fibres de Dornbirn (Dornbirn-GFC), els dies 11 a 13 de setembre.

En la passada edició, van acudir al congrés més de 700 professionals internacionals (70% d’Europa, 30% d’Àsia i Amèrica), amb la participació de 50 noves empreses.

El “Creme de la Creme” de la indústria de les fibres, així com a principals actors de tota la cadena de valor del sector, seran presents al 58a edició del congrés, dedica íntegrament a les temàtiques de sostenibilitat i digitalització. Alguns dels principals partners del congrés són el seu patrocinador principal, el grup Lenzing, juntament amb Indorama Ventures i Märkische Faser, PricewaterhouseCoopers, Microsoft i Palo Alto Networks.

Les més de 100 conferències d’experts s’enfocaran als següents temes: Innovacions en fibres; Economia circular i reciclatge; Digitalització i tèxtils intel·ligents; Modificació superficial i additius; Peces d’esport i oci; Teles no teixides i tèxtils tècnics.

A les més de 100 conferències d’experts es sumaran un panell CEO i un panell de discussió sobre
digitalització.

Com a generador d’idees i xarxes, aquesta edició del Dornbirn-GFC durà a terme un esdeveniment en cooperació amb PricewaterhouseCoopers (PwC), empresa de consultoria líder a nivell mundial, en el qual es convidaran 50 Startups que tindran l’oportunitat de presentar els seus models de negoci.

A causa del seu èxit en passades edicions, tornarà a organitzar-se el Young Scientist Forum, liderat per la consultora industrial Syngroup.

En els últims anys, s’han establert diverses cooperacions amb diverses organitzacions per tal de donar suport i promoure el Dornbirn-GFC:

  • El 17 de maig el Dornbirn-GFC ha organitzat el simposi Innovadiones i aplicacions de fibres sostenibles, en el marc del fòrum de Techtextil a Frankfurt.
  • L’associació internacional de fabricants de teles no teixides EDANA, dóna suport al Dornbirn-GFC de manera molt constructiva amb l’organització de conferències d’alta qualitat sobre la indústria de les teles no teixides. També facilita la participació de joves científics de la indústria en el Young Scientist Forum.
  • Tappi, una gran organització nord-americana de Learning &  networking, està cooperant amb el Dornbirn-GFC en la promoció del congrés.

Pel que fa als patrocinadors, s’ha de fer especial èmfasi en la regió Land Vorarlberg i en la Smart city Dornbirn, que han donat suport enormement el congrés des de la seva fundació.

Lenzing AG, el major productor i més innovador productor de fibra cel·lulòsica del món, les associacions CIRFS (Associació Europea de fibres) i IVC (Associació alemanya de fibres) són els fundadors del congrés.

Reconeguts patrocinadors del congrés en la passada edició, així com diversos nous patrocinadors contribuiran a l’èxit de l’esdeveniment en 2019: Avantex / Messe Frankfurt France, Land Vorarlberg, Lenzing AG, Techtextil / Messe Frankfurt, Märkische Faser, CHT Beitlich, Microsoft, Dralon,
Oerlikon Manmade Fibers, Ecoplu. Niederösterreichs, Perlon Nextrusion Monofil, Wirtschaftsagentur
GmbH, PrincewaterhouseCoupers PwC, EDANA, PHP Fibers / Indorama, Gherzi Tèxtil Organisation,
Saurer AG, Glanzstoff Industries / Indorama, Stadt Dornbirn, Groz Beckert, SYNGROUP, IFG asota,
WISTO- Wirtschaftsstandort Vorarlberg GmbH, IKV Innovative Kunststoffveredlung, Kunstuniverität
Linz, WKO Wirtschaftskammer Vorarlberg, CIRFS.

Amb l’objectiu de facilitar el flux de comunicació i informació al llarg del congrés, el Dornbirn-GFC habilitarà una aplicació.

En l’edició de 2018, per primera vegada, es va celebrar un esdeveniment de networking com a tancament del congrés, en què més de 100 participants van gaudir d’aquesta festa de cloenda. En aquesta edició tornarà a repetir l’esdeveniment.

La AEI Tèxtils, el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, forma part del comitè del congrés, des
l’any 2009.

Les inscripcions al congrés poden realitzar-se en: www.dornbirn-mfc.com. S’aplicarà quota reduïda per a les inscripcions realitzades fins al 31 de maig.

 

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.