Es presenta el projecte de “Foment del Teixit Industrial del Sector Tèxtil”

El proper 10 de juliol l’Agrupació d’Empreses Innovadores Tèxtils, amb la col·laboració d’ASEGEMA, CETEMMSA i KIM, presentarà el projecte “Foment del Teixit Industrial del Sector Tèxtil”.

Aquest projecte pretén fomentar i contribuir al manteniment de la indústria tèxtil de Catalunya, mitjançant la creació d’una metodologia que permeti obtenir dades fiables de la rendibilitat de produir al país en relació amb la deslocalització de la producció a països amb mà d’obra més econòmica. Està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

L’acte tindrà lloc a les 10h al Centre de Transferència i Tecnologia Tèxtil (CRTTT) de Canet de Mar. Comptarà amb la participació de Paulí Aluart (ASEGEMA), Ariadna Detrell (AEI Tèxtils) i Miquel Soler (CRTTT), i inclourà una xerrada sobre la normativa relativa a l’etiquetatge tèxtil, vigent des de maig de 2012.

Els interessats en assistir-hi han de confirmar la seva assistència enviant un correu electrònic a asegema@asegema.org o trucant al telèfon 93 790 24 80.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.