Eurecat organitza una jornada per presentar les oportunitats de finançament del CDTI a les empreses tèxtils

El Centre Tecnològic Eurecat ha organitzat una jornada al Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de Canet de Mar el proper 24 de maig per tal d’informar sobre el finançament a projectes d’R+D+i per a empreses del sector tèxtil que ofereix el Centro para el Desarrollo Tecnológico e Industrial – CDTI.

La jornada està pensada per a empreses i emprenedors del sector que vulguin innovar i/o internacionalitzar-se i que per fer-ho tinguin la necessitat de trobar noves fonts de finançament.

En aquest sentit, la jornada comptarà amb la presència del responsable de Sectors de Manufactura tradicional i Indústria de béns de consum basada en disseny, direcció de promoció i cooperació del CDTI, Sergio Lourenso, que explicarà les línies d’ajuda de la institució al sector tèxtil i les recomanacions per preparar una bona proposta d’R+D+i orientada a projectes IDI i CIEN.

A més, durant la jornada hi haurà temps per a reunions bilaterals amb representants del CDTI i es farà una demostració de tecnologies aplicades al tèxtil d’Eurecat.

Us podeu inscriure a la jornada i veure’n el programa en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.