“Igualada et vesteix” és la nova campanya de promoció de les marques de moda de la ciutat

Aquesta setmana s’ha presentat el vídeo “Igualada et vesteix”, un microcurt protagonitzat per una parella de joves que van vestits només amb peces de marques igualadines.

L’objectiu del vídeo és convidar als usuaris de les xarxes socials a descarregar-se l’aplicació per a telèfons mòbils IgualadaModa, un recorregut per les botigues de fàbrica de la ciutat. L’aplicació mòbil, que de moment està només disponible per a telèfons Android, compta amb una desena de botigues, xifra que s’anirà ampliant amb noves marques de moda i amb la incorporació d’establiments de restauració.

El vídeo “Igualada et vesteix” es pot veure on line al Canal Youtube de Fagepi, i l’APP es pot descarregar des de qualsevol telèfon smartphone amb sistema Android cercant “IgualadaModa” al Google Play.

4.000 m2 comercials destinats al comerç de productes outlet de qualitat

La campanya IgualadaModa ha estat impulsada per l’Ajuntament de la ciutat i l’Agrupació Tèxtil Fagepi, i ha tirat endavant amb el suport institucional del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, l’Escola d’Arts i Oficis Gaspar Camps i el Gremi de Blanquers d’Igualada.

Igualada disposa de més de 30 botigues de fàbrica repartides per la ciutat, que suposen aproximadament 4.000 m2 comercials destinats al comerç de productes outlet de qualitat. La seva facturació estimada es de 18 milions d’euros i l’ocupació se situa entre les 70 i les 100 persones, en funció de la temporada.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.