ITMA). Aquesta cita, que constitueix la major mostra de maquinària tèxtil a nivell internacional, també acosta als visitants els experts en teixits d’última generació.

"/>

ITMA 2011, una cita amb l’avantguarda tècnica del sector

Textiles Intelligence, proveïdor mundial d’informació sobre la indústria tèxtil, és una de les firmes que hi seran presents. Des de l’stand C110 del pavelló 3 establirà un punt de trobada per a l’intercanvi d’informació sobre productes innovadors. A més, CEMATEX (Comité Européen des Constructeurs de Machines Textiles) atorgarà beques als participants del pavelló de Recerca i Educació. En aquest pavelló es duran a terme les presentacions sobre tecnologies tèxtils i R+D entre el 23 i el 25 de setembre.

ITMA, un esdeveniment considerat com les Olimpíades de les exposicions de maquinària tèxtil, se celebra cada quatre anys a Europa amb l’objectiu de promoure l’intercanvi d’idees i la interacció. Entre les institucions promotores enguany hi ha l’Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX) i l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER), entre d’altres.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.