La fira IGUALADAFIL tindrà una jornada a Barcelona en l’edició de juliol 2023

Després de la bona acollida de l’edició d’IGUALADAFIL al mes de febrer, en què es van presentar les col·leccions de filatura per al teixit de punt de la temporada estiu 2024, els organitzadors ja preparen la propera edició, que se celebrarà al mes de juliol. Per continuar creixent i accedir a més clients potencials, es preveu traslladar la fira, durant tota una jornada, a la ciutat de Barcelona.

Per l’IGUALADAFIL del febrer, que va tenir lloc a l’Igualada Fashion Lab, van passar més de 110 visitants, un 10% més que a l’edició anterior. Els professionals, tant fabricants com empreses amb marca pròpia, van poder reunir-se amb els comercials de les principals marques de filatura europees i, passat un mes de l’esdeveniment, es va observar un increment del nombre de comandes, aconseguint unes xifres superiors a les de l’edició de estiu de l’any 2022.

Per als organitzadors, aquesta evolució positiva és el senyal més evident de la consolidació de la fira, que va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer les novetats en filatura de cada temporada de manera conjunta i propera als clients que la visiten, posant èmfasi en les primeres matèries d’alta qualitat, orgàniques i provinents de cultius ecològics, pensades per fer col·leccions mediambientalment responsables.

La fira IGUALADAFIL se celebra des de l’any 2021 i les filatures representades són Cofil, Maison, E. Miroglio, Lanera Galicia, Rifil, Filivivi, Filmar, Bemiva, Mister Joe, Fontfilba, Risatel, Zoma, Di.Ve, Olimpias, Linsieme, Emilcotoni, Pool Filati, Giorgini Silvano, Botto Giuseppe, Belda Llorens, Carmagnino, Filatures Du Parc, Ruben Gandia i Trifi Trofa.

Més informació a Noticiero Textil.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.