La Fira Ocupació Sabadell aposta pel sector tèxtil

La fira Ocupació Sabadell s’estrena en format telemàtic del 2 al 5 de novembre. Empreses en recerca de professionals es trobaran en aquest esdeveniment i persones que busquen feina tindran l’oportunitat d’apuntar-se a ofertes de treball de llocs vacants o borses de treball i entrevistar-se amb responsables de recursos humans. 

La Fira Ocupació Sabadell inclou un ampli programa d’activitats i aposta en aquesta edició pel sector tèxtil. La fira esdevé l’escenari per a posar en valor el sector, les tendències, les noves tecnologies i oportunitats d’ocupació que ofereix.

Són dues les sessions adreçades al sector tèxtil. El dilluns 2 de novembre tindrà lloc el seminari Les ocupacions del tèxtil, adreçat a persones en recerca de feina per conèixer els nous reptes de futur en el mercat de treball i què implica la adaptació de les empreses a la indústria 4.0.

Dimarts 3 de novembre tindrà lloc el webinar per empreses del tèxtil. Aquesta sessió està adreçada a les empreses del sector i es posarà de manifest com les empreses tèxtils s’han adaptat per fabricar altres tipus de productes que demanda el mercat, el canvi cultural per adaptar-se a la digitalització 4.0, quins reptes té el sector en l’entorn actual, i altres temes d’interès com la importància de l’etiquetatge i la sostenibilitat.

Totes dues accions es realitzen amb la col·laboració del Gremi de Fabricants de Sabadell i l’associació Texfor.

Més informació i inscripcions: http://firaocupaciosabadell.sabadelltreball.cat/

Aquestes accions s’emmarquen en el projecte TechACTE II, Innovació vs. Tradició*, executat per l’Ajuntament d’Igualada, l’Ajuntament de Terrassa, l’Agència de
Desenvolupament del Berguedà i Promoció Econòmica de Sabadell.

*Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.