L’Ajuntament de Manresa organitza un seminari per conèixer com funciona la inversió privada de projectes empresarials

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa organitza aquest divendres 20 de setembre un seminari titulat “Inversors privats i finançament de projectes”, que té l’objectiu d’ajudar a conèixer com funciona la inversió privada de projectes empresarials. La sessió està inclosa dins el programa ACTE “Cooperació, innovació i creativitat” i tindrà lloc al Palau Firal (Polígon Industrial Els Dolors. Carrer Castelladral, 5-7) de 9.30 a 11.30 del matí.

La sessió formativa està dirigida a empresaris amb projectes de creixement empresarial , emprenedors i també a persones amb interès a trobar projectes empresarials interessants per invertir-hi. El seminari dóna l’oportunitat de conèixer possibles alternatives de finançament de projectes empresarials i com funciona actualment l’ecosistema inversor.

L’acte comptarà amb la presència de Miquel Costa, que és president de Keiretsu Forum i de Foro CapitalPpymes, així com director d’Edap2007 investments; Jordi Priu, inversor privat i soci fundador de 101 start-up (empreses de creació recent), i amb un experiència de 14 inversions en empreses star-up ; i Dani Mata, emprenedor de la start-up Kalingoo, els quals explicaran les seves experiències com a inversors i emprenedors que han optat per aquesta modalitat de finançament.

 

Informació i inscripcions:

Les inscripcions per participar-hi s’han de fer per telèfon al 93 878 23 00 ext. 12709 o bé a  l’enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1M7xUpSIs1wtj7dfSHtfb5a4KObR5Gu9DZurW2JB8DC8/viewform

Aquest projecte està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb el programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.