Les empreses catalanes no faltaran a la seva cita amb Colombiatex

Les empreses catalanes i de la resta de l’Estat tindran un pes important en aquesta edició de Colombiatex, que reunirà a la ciutat de Medellín (Colòmbia) prop de 500 empresaris del país sudamericà i al voltant de 1.500 professionals de països com el Brasil, Mèxic, els Estats Units, Ecuador o Perú, i en especial, de la Unió Europea.

Algunes de les empreses catalanes participants són Anglès Tèxtil, Fil Katia, Fitlene, Pagès Valentí, S. Vilarrasa, Colimtex, Filatura Vera o Indústries Morera. 

La previsió dels organitzadors és que la fira generi un volum de negoci per valor de 120 milions de dòlars i que es potenciïn els acords comercials amb països europeus arran de les oportunitats que ofereix la futura entrada en vigor d’un tractat de lliure comerç entre la UE i Colòmbia aquest 2013. Així mateix, els assistents i expositors podran conèixer les principals novetats de la indústria. 

Durant els seus 25 anys d’existència, Colombiatex s’ha posicionat com un dels centres de negocis més importants per al sector tèxtil a Llatinoamèrica i és l’escenari on les marques nacionals i internacionals inicien el seu procés de distribució a l’Amèrica Llatina.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.