Les noves tendències del sector tèxtil i les seves oportunitats de negoci, de la mà d’experts i empreses

A la jornada es debatrà al voltant de les tendències a nivell global del sector tèxtil – moda, així com dels seus possibles models de negoci i nous perfils professionals

La competitivitat i la innovació també en seran protagonistes a través de diverses ponències, que donaran a conèixer als assistents les aplicacions de la sostenibilitat al sector tèxtil, el negoci dels teixits d’ús tècnic i els teixits intel·ligents.

Per altra banda, el mercat asiàtic centrarà una taula rodona que comptarà amb experts i empresaris del sector. Després, es destinarà un espai al networking professional.

La iniciativa comptarà amb la presència de David Garcia, gerent del Clúster Tèxtil Moda de Catalunya (ACTM) i del Centre tecnològic FITEX; Anna Escoda, directora de Cetemmsa; Albert Esteve, director de producció i soci de l’empresa SITA MURT i José Antonio Guerrero, expert en màrqueting i comunicació d’empreses de moda, entre molts d’altres.

A més, Tex4Future també hi tindrà el seu espai. El portal es presentarà a les empreses i professionals presents a la jornada, que serà retransmessa minut a minut a través de Facebook i Twitter

Les persones interessades s’hi poden inscriure enviant un e-mail a serveiempresa@ajmataro.cat o trucant al 93 758 21 31 (opció 4 centraleta). 

La jornada l’organitza l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) amb la col·laboració dels ajuntaments de Badalona, Manresa, Igualada, Terrassa, Sabadell i la Diputació de Barcelona.

A recordar

Jornada “Tex4Future: Noves oportunitats i tendències”
1 de desembre, de 9.30 a 15 h
Sala Burriac. Tecnocampus Mataró – Maresme (Edifici TCM2)
Av. Ernest Lluch, 32 – Mataró

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.