Mataró posa en marxa el web Cooperatextil.com per impulsar el retorn de produccions deslocalitzades

La sessió “Impuls a la reindustrialització tèxtil del Maresme”, celebrada dimarts passat al TecnoCampus, i a la qual van assistir una cinquantena d’empresaris, va servir per presentar el nou espai web www.cooperatextil.com.

Aquesta iniciativa és una nova acció en el marc del projecte de reindustrialització tèxtil impulsat pel Tecnocampus i l’Ajuntament de Mataró, conjuntament amb altres districtes industrials tèxtils de Catalunya i que ha rebut el suport de les associacions ASEGEMA i FAGEM.

El treball previ dut a terme ha permès detectar al voltant de 80 tallers de confecció i auxiliars. El president d’ASEGEMA, Paulí Aluart, va destacar que les empreses tèxtils de Mataró i el Maresme tenen un “futur esperançador, perquè han sobreviscut a la crisi amb disseny, valor afegit, competitivitat en preus i flexibilitat en les comandes”.

El regidor de Promoció Econòmica i Innovació i president del TecnoCampus, Miquel Rey, va destacar que les sèries curtes i els terminis d’entrega molt ajustats, entre altres factors, estan permetent una revifada del sector.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.