Més de 800 professionals participaran el setembre en una nova edició de “Dornbirn Man-Made Fibers”

De l’11 al 13 de setembre la ciutat austríaca de Dornbirn serà la seu de la 52a edició del congrés “Man-Made Fibers” (DORNBIRN-MFC), el principal esdeveniment mundial en l’àmbit de les fibres químiques.

Es preveu la participació de més de 800 professionals de 30 països i el programa preveu més de 100 ponències, estructurades en 6 temàtiques.

Entre d’altres es tractaran temes com la recerca i la innovació en l’àmbit de les fibres i materials tèxtils; les solucions sostenibles per a la indústria de les fibres; les aplicacions no convencionals de les fibres; la indumentària funcional i esportiva; i els mètodes d’acabats energèticament eficients. Respecte aquesta darrera temàtica, el Centre d’Innovació Tecnològica CFT (UPC) oferirà la ponència “A new method to apply microcapsules to tèxtils in the spinning process”

L’Agrupació d’Empreses Innovadores Tèxtils (AEI Tèxtils) és membre del comitè organitzador d’aquest congrés des de l’any 2009.

Els professionals interessats en aquest esdeveniment poden sol·licitar més informació a la Dra. Ariadna Detrell enviant un correu electrònic a adetrell@textils.cat o trucant al telèfon 608 864 754.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.