Moda 2.0

Però, què és el web 2.0? El Web 2.0 és una nova filosofia de fer les coses. Per això, no és estrany que en l’àmbit tecnològic els estàndards sobre els que es recolzen les aplicacions i els serveis Web 2.0 existissin des de molt abans de que creés el concepte.

Moda 2.0

Canvis necessaris cap a un “Nou Màrqueting 2.0”
Formem part d’un mercat i els mercats són converses, espais connectats en els quals els clients ja no són éssers inexpressius i inerts, sense voluntat… sinó que es transformen en elements socials que consumeixen continguts en mitjans socials i que generen nous continguts. Els consumidors esdevenen prosumidors (productor + consumidor).

Nou màrqueting 2.0

M-Commerce: compres amb el mòbil
El m-Commerce (mobile commerce, per les seves sigles en anglès) és la compra i venda de productes serveis a través de dispositius connectats sense fil com telèfons mòbils i assistents digitals personals (PDA’s).
Aquesta nova generació de comerç electrònic permet a l’usuari accedir a Internet sense necessitat d’un lloc per connectar-se.

M-commerce

Models de negoci per al Web 2.0
Fer diners a través d’Internet sona, en el millor dels casos, com un spam. En aquest cas, parlem d’una altra cosa. El nostre objectiu, i esperem que el de la majoria dels emprenedors web, és promoure un servei valuós (o divertit) als usuaris. Un servei valuós és aquell que resol un problema existent, generant un benefici. En altres paraules: el benefici és el valor del nostre servei.

Models de negoci

Noves oportunitats en l’empresa
Des del punt de vista empresarial, el Web 2.0 té importants repercussions en els models de màrqueting i publicitat i aporta nombroses oportunitats de negoci. El fet que requereixi una baixa inversió inicial, un curt termini de creació d’una empresa i poca estructura organitzativa, permet que noves companyies puguin competir ràpidament amb societats tradicionals ja establertes en el mercat.

Noves oportunitats

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.