080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 27 al 31 de gener de 2014. El període d’inscripció finalitza el divendres 8 de novembre (inclòs) fins les 14.00h.

"/>

Obert el termini de sol·licituds per a les desfilades del 080 Barcelona Fashion

Les sol·licituds es poden presentar al Registre del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (c. Provença 339) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o a qualsevol dels llocs i per qualsevol dels mitjans que estableix l’article 38 de la Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

El procediment per entregar la informació sobre els dissenyadors / marques / empreses que es publicarà en el catàleg i la pàgina web s’haurà d’enviar a través d’un formulari online seguint els següents passos:
 
1r – Completar formulari online que trobareu a www.080barcelonafashion.cat (disponible a partir del 18 d’octubre). Una vegada completat el formulari rebreu un codi de referència que haureu de fer constar a la sol·licitud.
 
2n – Completar aquesta sol·licitud, mencionant el codi de referència, en l’apartat “documentació que s’adjunta”.
 
3r – Imprimir, signar i entregar al registre del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de dilluns a divendres de 9 a 14 h o enviar per correu certificat dins de la data límit.

Més informació:
 
moda@gencat.cat / 93 551 54 52

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.