Prepara’t per a una nova edició de bizbarcelona

El saló reuneix, en un únic espai al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, solucions, idees i assessorament en tots els àmbits d’interès per als emprenedors i les petites i mitjanes empreses, des de l’accés al finançament fins a la incorporació de la innovació a les empreses, passant per com iniciar un procés d’internacionalització o optimitzar els recursos disponibles, així com aprendre a utilitzar les eines de màrqueting i comunicació i millorar les habilitats directives.

En aquest sentit, destaquem l’organització del Mercat de finançament, un espai en el qual les pimes innovadores podran presentar els seus projectes a 25 inversors privats de primer nivell, representants de xarxes de business angels i societats de capital risc nacionals i internacionals. 

Així mateix, i en el marc de les activitats de Networking, a l’espai Connecta VIP els participants podran presentar les seves idees i rebre consells d’alguns dels directius i decision makers amb més pes del món empresarial. Per concertar les entrevistes, de 20 minuts de durada, caldrà omplir un formulari que es publicarà al web de bizbarcelona uns dies abans de l’inici de l’esdeveniment.

Finalment, a la zona d’Assessorament professionals experts de diferents àmbits i entitats resoldran dubtes i oferiran recomanacions en àmbits com la gestió i l’estratègia empresarial, el finançament, el màrqueting, la innovació, l’optimització de recursos o la internacionalització.

Els professionals que s’acreditin s’asseguraran un accés ràpid a la zona expositiva i a les conferències i podran gaudir de descomptes en el preu de l’entrada.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.