Première Vision, Expofil y ModAmont són catalanes, 25 d’elles de les comarques barcelonines. Aquestes fires de teixits, filatures i fornitures tindran lloc a Paris entre el 20 i el 22 de setembre. L’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) dóna suport a les firmes estatals amb el lema “Let Spain dress you up”.

"/>

Protagonisme català a les exposicions tèxtils parisenques

Aquestes tres fires constitueixen actualment les principals cites a nivell mundial pel que fa a primeres matèries tèxtils, tant des de la perspectiva del producte com de la qualitat de l’exposició.

França és un dels principals mercats importadors de tèxtil espanyol. D’acord amb les dades de l’ICEX, es tracta del segon importador de teixits espanyols i el tercer pel que fa a filatures.

Per enfortir les possibilitats espanyoles en aquestes cites, l’ICEX i el Consejo Intertextil Español (CIE) han engegat una campanya promocional. La presencia d’empreses espanyoles, coordinada pel CIE, es distribuirà entre Première Vision (23 expositors fabricants de teixits), ModAmont (10) i Expofil (1).

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.