Ajuntament de Sabadell, l’Escola Superior de Disseny i Vapor Llonch, aplegarà empreses i centres tecnològics capdavanters en innovació tèxtil per posar en comú les línies de futur en el sector, el paper de l’emprenedoria i la sostenibilitat. Tex4future hi participarà amb la presentació del seu portal web.

"/>

Sabadell acull la trobada del tèxtil del futur

L’esdeveniment, que tindrà lloc el 8 de novembre a l’auditori de l’Escola Superior de Disseny de Sabadell, consistirà fonamentalment en una posada en comú de les tendències del món tèxtil mitjançant ponències. Però, a més, la jornada inclourà dues taules rodones: una entorn al futur del tèxtil i els nous models de negoci i una altra sobre la figura del dissenyador a l’empresa i el dissenyador com a emprenedor.

Entre les presentacions programades hi figura la del portal tex4future.net, a càrrec de Francesc Cañigueral, de l’empresa desenvolupadora del web, Iuris.doc, així com les dels projectes de l’Escola Superior de Disseny Light Light: superficies espaciales 1.0, de Cristina Bolaños, i Lilette: joguina musical, de Mireia Puig i Genís Senén.

D’altra banda, entre les ponències de contingut sectorial estan previstes L’evolució del sector tèxtil a l’Estat Espanyol: el repte d’incrementar el valor (de la mà de David Garcia, gerent de la Fundació per a la Innovació Tèxtil, FITEX), Tractament de Superfícies flexibles a través dels Printed Electronics (per Baldomer Aymà, Centre Tecnològic CETEMMSA), Bio fibres i teixits ecològics (Anna Ribé, del Centre Tecnològic LEITAT), NylGold, la fibra d’or (per Raul Gonzalez, Nylstar), Teixits metàl·lics per Interiors i Arquitectura (Joaquin Badrinas, Finsa), Espais amb llum pròpia (Miguel Ridao, CEO i fundador de Sensing Tex), Desenvolupament local a través de la llana (Vanesa Freixa, responsable de l’Obrador Xisqueta) i Innovating Craft through technology (amb Elena Corchero, fundadora de Lost Values).

ACTE, juntament amb el Departement d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu, és una de les institucions col·laboradores de la jornada Teixint el futur: nous materials i noves aplicacions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.