Teixits 3D

La versatilitat de l’estructura dels teixits 3D facilita la seva adequació a múltiples aplicacions, assegurant en tot cas el confort, la transpiració i la resiliència.

Què és? 
L’estructura dels teixits 3D és una estructura de sandwich, disposada en tres capes: dues exteriors i una estructura a l’interior que li dóna l’aspecte embuatat i les propietats definides anteriorment.

El confort i la facilitat de transpiració són qualitats destacades dels teixits 3D, per la qual cosa són especialment atractius per a certes aplicacions mèdiques.

Qui està treballant en aquesta tecnologia?
LEITAT

Com actua?
Aquests teixits poden aportar múltiples propietats en funció de diversos paràmetres. Hi ha la possibilitat de desenvolupar teixits 3D amb diferents espessors, acabats en les diferents cares, etc.

Per a què serveix?
La seva versatilitat els fa aplicables en sistemes confortables per a pacients de llarga estada, així com en el desenvolupant de matalassos, cadires de rodes, roba d’esport, accessoris, motxilles, sabatilles esportives i, fins i tot, en automoció.

Quins avantatges suposa?
Permet la dispersió de la pressió (resiliència), possibilita una bona transpiració, i facilita el rentat i l’assecat ràpid.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.