Tex-Med Clústers, projecte que agrupa els clústers tèxtils i de la confecció de la Mediterrània, va celebrar la conferència “Cooperació transfronterera dels Clústers”, que va comptar amb la participació de Texfor.

"/>

Tex-Med Clústers debat a Tunísia sobre la innovació tèxtil

A la trobada es van tractar temes referents als teixits tècnics, el desenvolupament de mercats, la funcionalitat i la innovació i Texfor, que lidera el projecte a Catalunya, hi va tenir un paper destacat. A més, també hi van participar els centres tecnològics Leitat i Cetemmsa, i l’Escola d’Enginyeria Tèxtil de la UPC.

La conferència s’emmarca en la Cat Fair (Carrefour de Affaires et de Technologies), una de les fires més importants sobre innovació del sud de la conca mediterrània.

El projecte TEX-MED Clústers, finançat per la UE, té com a objectiu millorar la competitivitat global de la indústria tèxtil i de la confecció de la Conca Mediterrània promovent la cooperació entre els clústers i entre les empreses que els conformen.

El programa compta amb la participació de 14 països, té una durada de dos anys i el seu pressupost és de dos milions d’euros (1,7 de la UE i 0,3 dels participants).

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.