Tres sessions formatives, a Mataró, orientades al creixement d’empreses joves del sector moda

Des de Reimagine Textile i Futur Mod, juntament amb el Clúster Català de la Moda (ModaCC), s’ha preparat un cicle de tres sessions orientades al creixement de joves empreses del sector moda.

Les tres sessions s’impartiran de forma híbrida, és a dir presencialment a la seu de Reimagine Textile, al TecnoCampus de Mataró, i també en línia. En qualsevol cas, es recomana la participació presencial per obtenir el màxim rendiment del contacte amb els ponents i els assistents.

El 2 de març, de 10 a 12:30h, Horts Braun, especialista en venda on-line a escala internacional, parlarà de com les empreses que s’han posat a les seves mans han aconseguit incrementar significativament les vendes. 

El 9 de març, amb el mateix horari, David Garcia, director de ModaCC, aportarà la seva experiència en la definició estratègica del sector de la moda catalana per a la seva projecció global, així com la gestió de projectes de finançament públic per al creixement de les empreses del clúster.

I el 16 de març, igualment de 10 a 12:30h, Olga Beltrán, dissenyadora de moda i consultora, exposarà les claus de la creació d’una col·lecció d’èxit al mercat, aportant una nova visió per a les col·leccions.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals.

Les inscripcions es poden formalitzar AQUÍ.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.