Una jornada per conèixer les darreres novetats en arquitectura tèxtil

Els professionals, tècnics i empresaris interessats en les innovacions i possibilitats d’utilització dels materials tèxtils en l’arquitectura tenen una cita el proper 16 de maig el Centre Tecnològic Leitat de Terrassa.

A la jornada “Arquitectura tèxtil” el director de revista Espazio, Jaume Pàmies, la responsable de prescripció de Serge Ferrari, Silvia Fitor, i el professor de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès, Ramon Sastre, analitzaran aquest sector, revisaran els materials utilitzats (membranes tèxtils, làmines, malles de cables, etc), i plantejaran les seves possibilitats per a la construcció.

Per participar en aquesta activitat és imprescindible inscriure’s trucant al telèfon 93 788 23 00 (Anna López) o enviant un correu electrònic a alopez@leitat.org.

Aquesta jornada s’emmarca en el cicle “La Innovació al Dia”, que organitzen conjuntament l’Agrupació d’Empreses Innovadores Tèxtils, el Centre Tecnològic Leitat, el Centre d’Innovació Tecnològica i el Gremi de Fabricants de Sabadell, per difondre les darreres innovacions i tecnologies vinculades a la indústria tèxtil.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.