10 ANYS INNOVANT EN EL SECTOR TÈXTIL | Jornada de transferència de resultats

25 de gener de 2019 de 9h a 13:15h
Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya

Rambla d’Egara, 270, 08221 Terrassa

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer els resultats i els beneficis que han generat i que poden generar les accions de política industrial implantades al sector tèxtil-moda entre el anys 2008 i 2018 des dels Ajuntaments impulsors de les ciutats d’Igualada, Manresa, Sabadell, Mataró, Badalona i Terrassa.

Si ets una persona emprenedora, podràs conèixer les mesures d’estímul a l’emprenedoria que s’han fet i es faran en els propers anys. L’objectiu és que els emprenedors vinculats a les nostres accions, tingueu un procés d’entrada al mercat i unes expectatives de consolidació molt més segures.

Si pertanys a un ens local (Ajuntament, Consell Comarcal…) podràs conèixer de primera mà bones pràctiques i casos d’èxit, que segur et seran d’utilitat per aplicar a altres sectors amb els que ja estàs treballant o tens previst treballar.

Si ets empresari podràs conèixer de la mà d’experts:

  • La qualitat dels nostres programes formatius, sempre ajustats, al màxim, a l’oferta de llocs de treball de les empreses i del perfil de les persones aturades, programes amb els que s’han format multitud de treballadors i treballadores.
  • La plataforma d’interrelació empresarial d’oferta i demanda de productes i serveis del sector que, a data d’avui, ja agrupa a més de 560 productors de proximitat i per la que han passat més de 76.000 usuaris, així com, conèixer formes molt més sostenibles i escalables de produir al sector

PROGRAMA                    INSCRIPCIÓ

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.