1a EDICIÓ FASHION CHALLENGE DAY

La indústria de la moda es troba immersa en un procés de profunda transformació. La introducció de noves tecnologies en les diferents fases del negoci, la incorporació de la
sostenibilitat com a element essencial en el futur de la moda i la transformació de les col·leccions cap a experiències emocionalment rellevants per al consumidor són els principals motors d’aquest canvi.

El proper 16 de novembre de 2019 està prevista la 1a Jornada FASHION CHALLENGE DAY, amb l’objectiu de buscar talent jove per crear respostes innovadores als reptes del sector moda.

El Fashion Challenge Day és una sessió d’innovació, oberta a joves de diferents disciplines professionals. Es busquen titulats/des i estudiants de darrer curs de grau i/o postgrau en disseny de moda; enginyer/es tèxtils, químics, industrials, informàtics; titulats en administració d’empreses, màrqueting i comunicació, etc., que aportin el seu talent, treballant en grup, per resoldre els reptes proposats per empreses del sector moda.

Un grup d’empreses promotores, vinculades a les indústries de la moda i el disseny presentaran els seus reptes que es treballaran en grups. També, servirà per a identificar talent emergent i facilitat la seva contractació en cas que sigui d’interès per ambdues parts.

Les empreses i entitats promotores, participants en aquesta primera edició són BOBOLI, HP Inc., 080 Barcelona Fashion i MATCH MODE, els reptes dels quals són:

  • BOBOLI: Com aconseguir que les nostres botigues físiques impulsin l’ecommerce i que l’ecommerce augmenti el trànsit a les botigues?
  • HP Inc.: Com podem generar experiències rellevants i innovadores en grans esdeveniments mitjançant productes d’indumentària connectats a internet?
  • 080 BARCELONA FASHION: Com impulsar la transformació digital de la plataforma de moda 080 Barcelona Fashion?
  • MATCH MODE: Com estimular a marques de moda a col·laborar amb professionals freelance mitjançant la plataforma online?

Els i les participants donaran resposta als reptes plantejats de la indústria de la moda i contribuiran a la innovació del sector; s’aproparan a les empreses del sector de la moda que
poden formar part del seu futur professional; coneixeran persones interessades amb el món
de la moda; participaran en una jornada d’innovació aprenent metodologies de Design
Thinking
i, l’equip guanyador tindrà un “voucher” per desenvolupar la idea guanyadora
col·laborant amb l’empresa.

Aquest projecte, anomenat ACTE TALENT s’emmarca en el Programa d’Innovació en l’Ocupació i promou la detecció i atracció de talent. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i compta amb el patrocini de l’Ajuntament d’Igualada, Ajuntament de Terrassa, Ajuntament de Manresa, Vapor Llonch-Ajuntament de Sabadell i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, que formen part de d’ACTE, Associació de Col·lectivitats Tèxtils Europees, i la col·laboració de MODACC-Clúster Tèxtil Moda de Catalunya i LCI Barcelona.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.