El primer Fashion Challenge Day busca talent!

T’agraden els reptes?
Et consideres una persona amb idees innovadores?
Imagines treballar en el sector de la moda?

Si ets estudiant de darrer curs de grau i/o postgrau en disseny de moda; enginyeries tècniques del tèxtil, industrial, química, informàtica; administració d’empreses, màrqueting i comunicació o similars, i creus que pots aportar alguna cosa al món de la moda, busquem el teu talent!

BOBOLI, HP Inc., 080 Barcelona Fashion i MATCH MODE et presenten alguns dels reptes que està afrontant la indústria de la moda a nivell mundial, i particularment les seves organitzacions.

El proper 16 de novembre de 2019 celebrarem la 1a FASHION CHALLENGE DAY.
Què no t’ho expliquin!! Participa, és gratuït!

Tens l’oportunitat que et coneguin grans empreses i col·laborar amb elles, contribuir a la innovació en el sector, i aprendre aplicant una nova metodologia Desing Thinking.

Posa a prova la teva imaginació, lògica, intuïció, raonament i capacitat de treball en equip! La teva idea pot definir la moda del futur!

El projecte ACTE TALENT s’emmarca en el Programa d’Innovació en l’Ocupació i promou la detecció i atracció de talent. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.