Barcelona Bridal Week, la principal trobada internacional del sector de la moda nupcial.

 

"/>

200 marques de tot el món es reuneixen a la Barcelona Bridal Week

Les firmes nacionals i internacionals més prestigioses presenten els seus dissenys a la Passarel·la Gaudí Núvies i al Saló Internacional Noviaespaña, dins de la Barcelona Bridal Week.

El 2013 l’esdeveniment va reunir 16.000 compradors professionals i 200 marques, la meitat d’elles de fora d’Espanya; xifres que s’estimen molt similars a l’edició de 2014, que finalitzarà el diumenge 11 de maig.

Entre les firmes que presenten les seves creacions per a la temporada destaquen Rosa Clará, Jesús Peiró, Victorio&Lucchino, Yolan&Cris, Inmaculada García i M&M, entre moltes altres.

Aquesta és la primera edició del certamen que dirigeix Fira de Barcelona, que s’ha incorporat a la Bridal Week la fira de fabricants de bijuteria Eurobijoux, que s’incorpora al mateix espai expositiu del saló Noviaespaña.

Donada la importància i la repercussió nacional i internacional d’aquesta cita, el govern de Catalunya ha aprovat col·laborar amb la Fira de Barcelona per donar suport a la celebració de les tres properes edicions -2014 , 2015 i 2016- del saló de moda nupcial Barcelona Bridal Week.

Aquest acord s’emmarca en les actuacions de suport a la internacionalització del disseny i la moda catalana impulsades per l’executiu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.