3A EDICIÓ DESIGNERS FASHION EXPERIENCES 2018 AMB GORI DE PALMA

EL PRÒXIM 17 D’OCTUBRE CONTINUEN LES TROBADES DE MODA DE LA 3A EDICIÓ DESIGNERS FASHION EXPERIENCES 2018 AMB GORI DE PALMA. A BARCELONA AUTOBELTRAN SMART. ENTRADES DISPONIBLES TICKETEA.

EL DISSENYADOR GORI DE PALMA COMPARTIRÀ LES SEVES EXPERIÈNCIES, CONSELLS I ESTRATÈGIES DE BRANDING, TRANSFORMACIÓ DE PECES, CUSTOMITZACIÓ, PATRONATGE,… RESOLENT ELS SEUS DUBTES.

Continua el calendari de trobades entre Dissenyadors i Estudiants i Autodidactes de Moda, amb el segon dissenyador de la 3a Edició Designers Fashion Experiences – Gori de Palma, el 17 d’Octubre 18:30 hores a l’espai AutoBeltran – Ronda General Mitre, 40 Barcelona. Un projecte iniciat i organitzat des de 2016 per l’Agència PurpleBlue Comunicació.

Amb l’objectiu d’apropar les dues parts i crear relacions, resoldre dubtes i compartir experiències des de diverses perspectives. Motivant als joves amb consells, estratègies i anècdotes dels Ponents, com a reflex de situacions que en l’endemà, pels futurs Dissenyadors professionals.

En la nova edició hem organitzat 4 trobades en relació a 4 grups de matèries: la creativitat, client, qualitat i diversitat de moda amb Josep Abril; el patronatge, customització, branding i transformació de peça  amb  Gori de Palma; la producció, distribució, comunicació amb Sweet Matitos; i el Disseny de Calçat, estudi de mercat, perfil de client, producció i innovació amb Mireia Playà.

El passat 19 de setembre, el Dissenyador Josep Abril va inaugurar la ronda de robades de l’edició compartint les seves Experiències i consells, pel que fa a la creativitat, des de la primera silueta de la col·lecció fins a la selecció de teixits, com gestionar la inspiració, els mètodes de plasmar una idea – missatge, anècdotes de les seves primeres col·leccions en quant la seva actitud com a Dissenyador novell i com per exemple: gestionar la perseverança del “No” i l’eufòria del “Si”.

Gori de Palma a profunditzarà en: l’efecte i resultat del Brading per crear una imatge de firma-marca solida pel mercat i indústria tèxtil perdurant en el temps. També explicarà el seu gust pel patronatge, customització de peces i la importància de tenir una formació especialitzada i solida amb la finalitat de no tancar-se portes un mateix i alhora poder defensar els seus dissenys i acabats.

Remarcant als valors d’un Dissenyador de Moda, l'actitud, la rapidesa, els fora de temps, innovació vs la tendència i el cost d’oportunitat tant en la compra com en la venda … Per seguir endavant amb les col·leccions i encàrrecs que permeten que la Firma mantingui la imatge que es vol projectar, el que es vol comunicar per relacionar-se amb el mercat generant disseny, singularitat, qualitat, venda i afinitat amb els clients.

Entre altres temes, també compartirà la seua visió del creixement de la indústria, les opcions professionals que pot generar un Dissenyador de moda vs les capacitats que ofereix el sector tèxtil amb altres sectors i aconsellant als assistents de com promocionar els seus treballs perquè els identifiquen a través d’ells, transformant la moda com un canal únic i de comprensió personal.

Les entrades per la 3a Edició es poden comprar des de la web oficial http://designersfashionexperiences.com/ o plataforma Ticketea, per valor de 6,00 euros (IVA inc.), que inclou: assistència, claredat davant l’ofici, motivació i experiències en primera persona, proximitat i resolució de dubtes amb el Ponent, networking i piscolabis.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.