Càpsula formativa “Presentacions que deixen petjada”

Presentacions que deixen petjada. Com tenir èxit comunicant eficaçment, aprendre a persuadir i vendre més.

El proper 5 d’octubre FUTURMOD prepara una altra càpsula formativa, adreçada a tots els emprenedors i emprenedores que tenen un projecte vinculat amb el sector moda.

L’objectiu principal és que coneguin els punts forts i dèbils com a oradors i una sèrie de tècniques a l’abast de tots per millorar l’habilitat exponent amb l’objectiu final de que la presentació contribueixi positivament al procés de venda o persuacsió. Es traballarà sobre com crear materials de comunicació eficaços quue serveixin de
recolzament en la presentació de projectes, idees o propostes de qualsevol tipus. Aprendran claus per impactar sobre qualsevol audiència, en qualsevol espai i d’acord a una metodologia eficaç.

La formació inclou claus sobre comunicar de forma assertiva, elaborar discursos convincents i persuasius així com a utilitzar estratègicament la comuniació no verbal.

Impartit per: Ivan Borrego Valverde, Director General del Beauty Cluster Barcelona. Professor col·laborador de la Universitat de Barcelona i de l’Institut de Formació Contínua IL3. Membre fundador de la xarxa internacional de clúster de cosmètica, té experiència en recolzament d’emprenedors en la creació d’empreses i desenvolupament de nous projectes i negocis. També és formador en diverses escoles de negocis i consultor solidari a ESADE Alumni.

PROGRAMA
09:00 Benvinguda als/les assistents
09:15 L’art de preparar presentacions
10:15 Preparació de documents i mitjans de recolzament
10:45 Pausa cafè.
11:00 L’art de l’oratòria i la comunicació no verbal
12:00 Clausura

On?
A Barcelona, a les 09:00 h, a la seu de MODACC, C/ Milà i Fontanals, 14-26, 08012 Barcelona.

Assistència gratuïta, prèvia inscripció (places limitades):
https://goo.gl/forms/cZShhKeOlVVXRMjq1

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.