3A EDICIÓ DESIGNERS FASHION EXPERIENCES 2018

EL PRÒXIM 19 DE SETEMBRE COMENCEN LES PONÈNCIES DE MODA 3A EDICIÓ DESIGNERS FASHION EXPERIENCES 2018.

QUATRE TROBADES PROTAGONITZADES PER JOSEP ABRIL, GORI DE PALMA, SWEET MATITOS I MIREIA PLAYÀ AL COSTAT DELS ESTUDIANTS I AUTODIDACTES DE MODA.

Designers Fashion Experiences arrenca el seu 3a edició el 19 de setembre amb quatre ponències repartides en el 4t trimestre 2018 en els espais AutoBeltran Smart Barcelona, un projecte iniciat i organitzat des de 2016 per l’Agència PurpleBlue Comunicació.

Amb l’objectiu d’acostar les dues parts i crear relacions, resoldre dubtes i compartir experiències des de diferents perspectives. Motivant als joves amb consells i anècdotes dels Ponents, com a reflex de situacions que a l’endemà, podran fer ús i resoldre situacions límit, aprofitar les oportunitats i seguir aconseguint les seves metes com a futurs Dissenyadors professionals. Citant-los a les següents dates:

Dimecres 19 Setembre: JOSEP ABRIL
Dimecres 14 Octubre: GORI DE PALMA
Dimecres 17 Novembre: SWEET MATITOS
Dimecres 12 Desembre: MIREIA PLAYÀ

A la 3a Edició compartirem experiències amb l’afegit de definir tot el ventall i potencial de tipologia de dissenys que existeixen juntament amb les seves capacitats des de la creativitat, tècnica, branding, costos,… i mercat. Comprenent l’amplitud en la indústria de la moda i defensar la essència d’un dissenyador.

Accentuant a la coherència entre la creativitat, tendència, el ritme empresarial, l’abstracta impaciència dels somnis,…, vs la imatge, temps i recursos dels quals es disposen,… estratègies de producció de col·leccions i com comunicar-ho al món, per generar vendes i amb això obtenir una tornada de la inversió, és a dir Disseny–Producció, Distribució, Promoció–Comunicació i Comercial–Generar Venda.

Les 4 trobades 2018 tindran lloc en els 4 espais de AutoBeltran Smart situats a Barcelona gràcies al seu suport edició rere d'edició i presents amb els seus vehicles urbans i elèctrics.

Les entrades per a la 3a Edició es poden comprar des de la web oficial per valor de 6,00 euros per ponència, que inclou: assistència, diversió, claredat davant l’ofici, motivació i experiències en primera persona, acostament i resolució de dubtes amb el Ponent, networking i piscolabis.

Patrocinador Oficial: AutoBeltran Smart Amb el Suport: Vermut Yzaguirre y Firt Ravich

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.