3a Edició Designers Fashion Experiences – Sweet Matitos

Continuem amb el calendari de trobades entre Dissenyadors i Estudiants i Autodidactes de Moda, amb la tercera firma de la 3a Edició Designers Fashion Experiences – Sweet Matitos.

Trobada el 14 de Novembre 18:30 hores a l’espai AutoBeltran – Ronda General Mitre, 40 Barcelona. Un projecte iniciat i organitzat des de 2016 per l’Agència PurpleBlue Comunicació.

Amb l’objectiu d’apropar les dues parts i crear relacions, resoldre dubtes i compartir experiències des de diverses perspectives. Motivant als joves amb consells, estratègies i anècdotes dels Ponents, com a reflex de situacions que en l’endemà, pels futurs Dissenyadors professionals.

Matias i Tito, tots dos dissenyadors i empresaris de Sweet Matitos, impartiran la seva trobada de moda compartint els seus inicis, producció al mercat, obrint pas a la seva evolució, tant en el branding com en la projecció amb la qual se’ls reconeix en els seus dissenys símbols d’elegància i feminitat.

Sweet Matitos compartirà estratègies de producció i distribució, per estar presents als diferents països en els quals operen actualment, sumant consells d'anàlisis demogràfics i factors crucials per en enfortir la Firma en els diferents àmbits i seccions.

Entre altres temes, també construiran les diferents figures i rols empresarials en la indústria tèxtil juntament amb la importància de generar relacions professionals i incrementar el negociacció de venda, l’obtenció de tornada econòmica i la diversificació de beneficis, que podran assignar en la inversió de la següent col·lecció i projectes de la Firma de moda.

En la nova edició hem organitzat 4 trobades en relació a 4 grups de matèries: la creativitat, client, qualitat i diversitat de moda amb Josep Abril; el patronatge, customització, branding i transformació de peça amb Gori de Palma; la producció, distribució, comunicació amb Sweet Matitos; i el Disseny de Calçat, estudi de mercat, perfil de client, producció i innovació amb Mireia Playà.

Les entrades per la 3a Edició es poden comprar des de la web oficial http://designersfashionexperiences.com/ o plataforma Ticketea, per valor de 6,00 euros (IVA inc.), que inclou: assistència, claredat davant l’ofici, motivació i experiències en primera persona, proximitat i resolució de dubtes amb el Ponent, networking i piscolabis.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.