La transformació digital al sector tèxtil, tema central de Bstim 2019

El Clúster Català de la Moda (Modacc) calcula que, amb la transformació digital, els sistemes de producció seran un 30% més ràpids i un 25% més eficients, i portarà la personalització dels productes fins a alts nivells. Aquest serà, precisament, el tema central de la propera edició de la fira tèxtil Bstim, que tindrà lloc a Igualada (Barcelona) els dies 6 i 7 de març de 2019 i comptarà amb diverses xerrades i la participació d’empreses especialitzades en la transformació digital com a nous expositors.

La fira Bstim, a més, s’ha obert a totes aquelles empreses que ofereixen solucions per a la producció tèxtil a tot Espanya i no només a fabricants de gènere de punt.

El període d’inscripcions per a expositors ja està en marxa i s’allargarà fins a cobrir la totalitat de les places disponibles, que en la propera edició seran més de seixanta gràcies a l’ampliació de l’espai del recinte de “El Escorxador” destinat a exposició.

Precisament per poder acollir totes les empreses que volen exposar a Bstim, l’organització de la fira –Feria d’Igualada i l’Agrupació Tèxtil FAGEPI amb el suport de l’Ajuntament de Igualada– ha optat per adequar una nova ala del recinte modernista de manera que s’ampliarà l’espai per a expositors fins a arribar als 1.800m2.

L’última edició de Bstim, que va tenir lloc el passat mes de febrer de 2017, va reunir a Igualada uns seixanta expositors i 1.400 visitants, una xifra similar a les dues edicions anteriors i que es preveu superar en aquesta nova edició que tindrà lloc el mes de març.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.