AEI TÈXTILS presenta les oportunitats de l’economia circular a la segona jornada Indústria Tèxtil i Sostenibilitat

El 7 de juny, l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER), membre de l’AEI TÈXTILS, va organitzar la segona jornada Indústria Tèxtil i Sostenibilitat a Terrassa. L’esdeveniment va reunir més de 170 professionals i investigadors de tot Espanya.

Diversos conferenciants de la indústria i del món acadèmic van exposar les últimes tendències, necessitats, oportunitats i casos d’èxit cap a una indústria tèxtil sostenible. Josep Casamada, Responsable Projectes de l’AEI TÈXTILS, el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya, va presentar la conferència Sostenibilitat i economia circular: una oportunitat per incrementar la competitivitat de la indústria tèxtil.

En la seva conferència, va presentar el clúster i va exposar diversos exemples d’economia circular aplicada per tres dels seus membres, ARPE, Filatures Arnau i ANTEX. També va presentar diferents projectes en què el clúster està treballant en aquest àmbit, com els projectes europeus MIDWOR-LIFE i LIFE-FLAREX.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.