Ampliat fins al 18 de juliol el període d’inscripció al programa “Creació d’empreses creatives”

Les persones emprenedores interessades en posar en marxa el seu propi negoci en el sector del disseny, creació i tèxtil-moda (DCM), tenen fins al proper 18 de juliol per inscriure’s al programa formatiu “Creació d’empreses creatives”, que impulsen les entitats que integren la iniciativa Tex4Future i està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu.

L’objectiu d’aquest curs és que els alumnes adquireixin les eines bàsiques per elaborar un projecte d’emprenedoria i definir una estratègia de negoci, i coneguin les peculiaritats de la creació d’empreses en el sector DCM.

Els continguts formatius inclosos en el programa consten de 80 hores distribuïdes en 20 sessions grupals, de 4 hores cadascuna i en horari de tarda (de 16h a 20h).

Addicionalment a les sessions de formació, les persones participants comptaran amb el suport en l’elaboració del pla d’empresa en unes sessions conjuntes en les que també es prepararà als alumnes per a la presentació del seu projecte.

Inscripcions

Per inscriure’s cal omplir el formulari de sol·licitud i es poden resoldre tots els dubtes enviant un correu electrònic a cs@daleph.com.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.